Ilmainen toimitus yli 100€
7 helmikuun 2020
Terveysblogi Terveysvinkit

Kuntoliikunta vs. voimaharjoittelu

Kuntoliikunta vs. voimaharjoittelu – mikä on todella parasta aineenvaihdunnan ja laihtumisen kannalta?

Tutkijat ovat tästä eri mieltä.

Tärkeintä on löytää treeni, josta nautit – paras treeni on se, joka tapahtuu. Yleisesti voidaan kuitenkin todeta, että sydänharjoittelu parantaa elimistön hapenottokykyä ja kestävyyttä. Lisäksi saat myös positiivisia vaikutuksia, kuten sydänterveyttä, aineenvaihdunnan lisääntymistä, onnellisuutta, ja mitä tulee painonpudotukseen, kuten kaikki jatkuva harjoittelu, se edistää rasvan vähentämistä.

Voimaharjoittelu luo yleensä korkeamman aineenvaihdunnan, joka kestää myös silloin, kun lepäät harjoitusten välillä. Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että voit jatkaa painonpudotusta pelkästään voimaharjoittelun avulla (mahdollisesti ohjelmaa muokkaamalla). Mutta! Silloin menetät paljon muita hyviä terveysominaisuuksia, joita fani edistää ja vaihtelun saaminen. Toisin sanoen, sinulla on todennäköisesti korkeampi aineenvaihdunta sydänharjoittelulla, mutta todennäköisesti korkeampi aineenvaihdunta voimaharjoittelulla. Johtopäätös jostain on, että paras on yhdistelmä, jolla saadaan molemmista maailmoista parhaat puolet. Loppujen lopuksi kuitenkin, juoksitpa sitten pitkin tietä pallon perässä tai kamppailit painojen kanssa kuntosalilla, on aina parempi liikkua kuin olla liikkumatta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskorini
Ostoskorisi on tyhjä.

Vaikuttaa siltä, että et ole tehnyt valintaa vielä.