Ilmainen toimitus yli 100€
12 helmikuun 2020
Terveysblogi Terveysvinkit

Sitruunaveden hyödyt

Terveydestä huolehtimisen ei aina tarvitse tarkoittaa kovaa työtä kuntosalilla tai metsässä juoksemista, vaikka kuten viime viikolla kerroimme, näistä terveyttä edistävistä käyttäytymistavoista on monia etuja. Erittäin hyvä idea on aloittaa aamu sitruunavedellä. Tällä toiminnalla on monia myönteisiä vaikutuksia. On monia syitä juoda sitruunavettä joka päivä. Tässä on joitakin niistä:

1. Vahvistaa immuunijärjestelmää
Sitruunassa on paljon C-vitamiinia, joka torjuu vilustumista ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Sitruunoiden sisältämällä C-vitamiinilla on tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia ja se parantaa myös raudan imeytymistä elimistöön, jolla on myös tärkeä rooli immuunijärjestelmässä. 2. Vähentää tulehdusta
Sitruunaveden juominen auttaa tasapainottamaan elimistön happamuutta, myös nivelten virtsahappoa, joka on yksi kivun ja tulehduksen tärkeimmistä syistä.

3. Tarjoaa raikkaamman hengityksen
Sitruunan tiedetään tarjoavan raikkaamman hengityksen, raikkaamman suun terveyden ja voivan lievittää ientulehdusta. Odota kuitenkin hetki, ennen kuin harjaat hampaasi sitruunaveden juomisen jälkeen, sillä se voi johtaa hammaskiilteen eroosioon.

4. Puhdistaa kehoasi
Sitruuna auttaa karkottamaan myrkkyjä kehostasi. Tämä johtuu osittain siitä, että sitruunat ovat diureettisia, mikä tarkoittaa, että pääset eroon myrkyistä tavallista nopeammin. Sitruunahappo myös stimuloi maksan vieroitusprosessia. Toivottavasti tämä voi antaa sinulle inspiraatiota tällä viikolla?. Ihanaa viikkoa, TrendRehabin tiimi toivottaa sinulle kaikkea hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskorini
Ostoskorisi on tyhjä.

Vaikuttaa siltä, että et ole tehnyt valintaa vielä.